meille töihin

Haemme työntekijöitä dynaamiseen ja kannustavaan työympäristöömme. 

Tule mukaan vahvistamaan osaamisellasi GeoProta

GeoPro Consulting Oy on vuonna 2019 perustettu geotekniikan ja pohjarakennusalan asiantuntijayritys. Yrityksemme toiminnan kasvaessa tarvitsemme aika ajoin lisää ammattilaisia dynaamiseen ja kannustavaan työympäristöömme. Olit sitten kokenut rakennusalan konkari tai sellaiseksi haluava koulunpenkiltä valmistuva opiskelija, olemme kiinnostuneita keskustelemaan kanssasi siitä, mitä GeoPro voisi tarjota sinulle ja sinä meille.

Vaikka olemme suunnittelu- ja rakennusalalla pieni toimija, on meillä työn alla jatkuvasti lukuisia suuria ja mielenkiintoisia suunnittelukohteita. Pienenä yrityksenä toimimme erittäin joustavasti ja avoimesti. Meillä jokainen työntekijä pystyy vaikuttamaan yrityksen asioihin – henkilöstöä kuunnellaan ja työkaverit ovat helposti tavoitettavissa. Tiedonkulku sekä uusien asioiden oppiminen ovat tiiviissä työyhteisössämme huippuluokkaa!

Mikäli kiinnostuksesi heräsi, lähetä meille avoin hakemus Ota yhteyttä -lomakkeen kautta tai ole yhteydessä Romaniin (040 721 5768, roman.timaskin@gpc.fi).
Ota yhteyttä

Lorem ipsum

”Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Mauris purus velit, scelerisque vel consectetur quis, interdum molestie elit. In ultrices tempus mauris. Morbi pellentesque scelerisque metus, non lobortis turpis consequat accumsan. Phasellus tempus molestie ligula quis feugiat. Mauris a risus purus.”
-Lorem ipsum
Eliel Saarisen tie 2 B, 00400 Helsinki
Y-tunnus: 3004556-8
Tietosuojalauseke
cross-circle