GeoPro Consulting Oy:lle on myönnetty Ekokompassi-sertifikaatti!

Hei kaikki!

Me GeoPro Consulting Oy:ssä olemme ottaneet käyttöömme Ekokompassi-työkalupakin ja saaneet Ekokompassi-sertifikaatin 14.4.2023! Tämä tarkoittaa, että voimme nyt entistä paremmin panostaa ympäristöystävällisyyteen ja kestävyyteen kaikissa projekteissamme.

Vastuullisuus ympäristöstä on tärkeää sekä meille että asiakkaillemme. Ekokompassin avulla voimme varmistaa, että kannamme oman kortemme kekoon ympäristöasioissa. Eikä tämä ole pelkkää puhetta - olemme kehittäneet työkaluja päästölaskentaan, joiden avulla suunnittelijamme voivat vertailla eri ratkaisuvaihtoehtojen päästöjä ja valita ekologisimman vaihtoehdon.

Usein vähäpäästöinen ratkaisu on myös taloudellisesti kannattava. Tilaajat arvostavat sitä, että voimme tarjota heille kestäviä ja ympäristöystävällisiä ratkaisuja ilman, että se tarkoittaa suurempia kustannuksia. Etsimme jatkuvasti sekä kustannus- että päästötehokkaimpia suunnitteluratkaisuja asiakkaillemme.

Mitä tämä tarkoittaa käytännössä? No, esimerkiksi suosittelemme projekteissamme uusiomateriaalien käyttöä, kuten betonimursketta, jos se on mahdollista. Pyrimme myös tekemään massaoptimointia uusilla ja tehokkailla työkaluilla sekä menetelmillä ja suosimaan kiertotalouden mukaisia uudelleen käytettäviä materiaaleja.

Kiitos, että olette mukana matkallamme kohti kestävämpää tulevaisuutta!


Eliel Saarisen tie 2 B, 00400 Helsinki
Y-tunnus: 3004556-8
Tietosuojalauseke
cross-circle